VIDEO PRODUKCIJA

Smo ekipa, ki vam bo pomagala očarati gledalce, narediti vtis na kupce in doseči ambicije.

Naše delo je poskrbeti, da prejemate brezmejno kreativnost in odlično vrednost za svoj denar.

Vaš video izdelek bo kreativen, tehnično dovršen, estetsko čudovit in z ustreznim sporočilom.

jungheinrich logo
krka logo
cimos logo
telemach logo
video produkcija telekom slovenije logo
zavarovalnica triglav logo

Potrebujete video, kako do le-tega?

video produkcija proces
1. korak

Se video produkcija sliši zastrašujoče? Oblikovali bomo strateško zasnovo, določili vsebino in cilje projekta. Bo to TV oglas, animacija, promocijski video, snemanje dogodka... ?

2. korak

Čas je, video produkcija - AKCIJA! Opravimo snemanje na terenu ali v studiju. Ves čas smo v stiku z vami.

3. korak

Poskrbimo za montažo slike in zvoka, barvno korekcijo in pripravo grafičnih elementov. Revizije vam omogočajo vpogled v projekt, da vas na koncu nič ne preseneti.

Produktni video

Produktni video prikazuje in poudarja lastnosti vašega izdelka ter prikaže uporabo le-tega.

Produktni video je najprimernejši način, da vaše stranke izvedo več o izdelku. Še posebej v primeru, ko kupec nima možnosti, da bi ga preveril osebno.

Video za družbena omrežja

Naši video izdelki, namenjeni za družbena omrežja, vam bodo pomagali privabiti sledilce, graditi skupnosti in ustvarjati potencialne stranke. Videi bodo prilagojeni za doseganje popolnega učinka na izbranih platformah in, kar je še posebej pomembno, bodo resnično pritegnili vaše občinstvo.

TV oglas

Ustvarjamo čudovite, privlačne televizijske oglase za različne blagovne znamke, podjetja in agencije.

Seveda vedno poskrbimo, da oglasi ustrezajo relevantnim oglaševalskim standardom.

Snemanje dogodka

Ko organizirate dogodek, potrebujete video produkcijo, ki zna voditi brezhiben produkcijski proces, se z lahkoto odzove na nepričakovane zaplete in brez težav opravi svoje delo v določenem roku.

Korporativni video

Od videov za kadrovsko službo in zaposlovanje, do videov za usposabljanje, interno komunikacijo, iskanje potencialnih strank, priporočil in študij primerov – naša ekipa poskrbi za vse. Ustvarjene video vsebine privabljajo potencialne stranke in prepričajo ljudi, da si želijo poslovati z vami.

Promocijski video

Naši promocijski videi predstavljajo vaše izdelke, povzdigujejo vašo blagovno znamko, pritegnejo zanimanje, izboljšajo optimizacijo iskalnikov in vam zagotavljajo prednost tudi pred uveljavljeno konkurenco.

CELOSTNA VIDEO PRODUKCIJA

VIDEO PREDPRODUKCIJA

Izdelava koncepta

Izdelava scenarija

Organizacija avdicij

Iskanje lokacij

VIDEO PRODUKCIJA

Snemanje na lokacijah

Studijsko snemanje

Snemanje iz zraka / z dronom

VIDEO POSTPRODUKCIJA

Avdio / video montaža

2D / 3D animacija

Color grading

Vizualni efekti / VFX

VIDEO PREDPRODUKCIJA

 •    VIDEO KONCEPT 
 •     IZDELAVA SCENARIJA    
 •     AVDICIJA   
 •     ISKANJE LOKACIJ  
   VIDEO KONCEPT 

Izdelava video koncepta

Razvoj koncepta je proces oblikovanja ideje ali koncepta za rešitev določenega problema. Vse velike oglaševalske akcije so bile uspešne, ker so bile zgrajene na podlagi močne ideje, zato je na tej stopnji ključno imeti izkušeno ekipo. Naši ustvarjalci spretno razumejo zapletene teme in jih spremenijo v preproste, ustvarjalne pripovedi. Ko pripravimo začetni koncept, tesno sodelujemo pri njegovem nadaljnjem razvoju.

    IZDELAVA SCENARIJA    

Izdelava scenarija

Ne glede na to, ali gre za film ali animacijo, se večina projektov začne s scenarijem. Tipičen scenarij komercialnega projekta je razdeljen na dva dela - zgodbo ali glas na eni strani in vizualni opis na drugi. Scenarij si lahko zamislite kot načrt produkcije, zato je pomembno, da ga potrdimo, preden preidemo na naslednjo fazo.

    AVDICIJA   

Organizacija avdicij

Kasting ali avdicija pomeni iskanje pravih igralcev, lahko pa tudi pomeni iskanje najprimernejšega zaposlenega iz vašega podjetja, ki bo igral v korporativnem videu.


Po zaključeni avdiciji, vam bomo poslali izbor igralcev / igralk, med katerimi lahko izbirate.

    ISKANJE LOKACIJ  

Iskanje lokacij

Location scouting ali iskanje lokacij je proces, ko poiščemo primerne lokacije za snemanje. Vključuje potovanja na potencialne lokacije, zbiranje informacij in fotografiranje.


Pri iskanju lokacij je pogosto lažje zagotoviti dovoljenja in dostop do lokacij v manjših mestih ali na regionalnih lokacijah kot v večjih mestih.

VIDEO PRODUKCIJA

 •    SNEMANJE NA LOKACIJAH
 •     STUDIJSKO SNEMANJE    
 •     SNEMANJE Z DRONOM  
   SNEMANJE NA LOKACIJAH

Snemanje na lokacijah

Pri video produkciji lokacijsko snemanje pomeni snemanje nekje zunaj tradicionalnega studijskega okolja. Naj bo to v pisarni, zasebnem domu, ikonični ulici v Ljubljani, ekskluzivnem golf klubu na Bledu ali kjer koli drugje. Naše ekipe lahko pridejo na vnaprej izbrano lokacijo (na primer v pisarno vašega podjetja) ali pa poiščemo popolno okolje za vaš video, na primer sodobno podstrešje, družinska hiša ali pa recimo vodni park. Uredimo vsa dovoljenja, ki so potrebna za snemanje.

    STUDIJSKO SNEMANJE    

Studijsko snemanje

Studijska video produkcija omogoča popoln nadzor nad okoljem: scenografijo, svetlobo in zvokom. Lahko se zgradi studijski komplet ali pa se uporabi zeleni zaslon (green screen). Preverite cenik video produkcije.


    SNEMANJE Z DRONOM  

Snemanje z dronom

Tehnološki napredek pri brezpilotnih letalih nam je omogočil, da je sedaj mogoče snemati kvalitetne video posnetke z droni. Fotografiranje in snemanje iz zraka, nekoč drago in ekskluzivno, je postalo splošno dostopno. Tudi zaradi tega, je snemanje z droni močno regulirano. Imamo potrebna dovoljenja za letenje in snemanje iz zraka z droni.

VIDEO POSTPRODUKCIJA

 •    VIDEO MONTAŽA
 •     ANIMACIJA  
 •     COLOR GRADING  
 •     VIZUALNI EFEKTI 
   VIDEO MONTAŽA

Video montaža

Video montaža je proces, kjer surove video posnetke družimo v končni izdelek.

Pri urejanju moramo upoštevati dva glavna elementa. Prvi je "zgodba" ali vsebina. Drugi je slog in tempo.

    ANIMACIJA  

Animacija

Animacija je priljubljena izbira v korporativnem videu. Ne samo, da je odlična za poenostavitev zapletenih sporočil, ampak je tudi stroškovno učinkovita, saj ne zahteva snemanja.


Naša animacija se ponavadi razdeli na dva sloga. "Character animation" in "motion graphics".

"Character animation", kot že ime pove, je animacija, ki vključuje poosebljenje ilustracij.

"Motion graphics" uporablja bolj infografski pristop, pri čemer za obliko animacije uporabljamo oblike, grafikone, podatke in ikone.


    COLOR GRADING  

Color grading

Tako kot zvočno oblikovanje, lahko tudi barvno oblikovanje spremeni dober video v odličnega. Z uporabo barvne korekcije in izbiro pravega barvnega videza, bo končni rezultat videti veliko bolj profesionalen, kot video brez color gradinga.


    VIZUALNI EFEKTI 

Vizualni efekti

Vizualni učinki in promocijski video podjetja nista dve besedi, ki bi jih pogosto povezali med seboj.

Navsezadnje ni treba pogosto

ustvarjati velikanskih vesoljcev iz prihodnosti!

Toda nekoliko bolj subtilno uporabljeni vizualni učinki lahko resnično pomagajo izboljšati sporočilnost in kvaliteto videa.


Zakaj UPSQUARE video produkcija?

 • Ker imamo večletne izkušnje v video produkciji na področju TV oglasov, predstavitvenih, korporativnih, animiranih in ostalih video projektov.
 • Ker naša kreativnost in entuziazem ne pozna meja.
 • In ker resnično radi ustvarjamo video vsebine.

Imate vprašanje glede video storitev? Kontaktirajte nas oz. izpolnite spodaj navedeni obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Vaše osebne podatke potrebujemo za namen posredovanja ponudbe ter za lažjo komunikacijo z vami.